Categories
Web Hosting

.hu domain regisztráció 2023

Domain regisztráció internetszolgáltató? A felhőalapú számítástechnika gyorsabbá, olcsóbbá és kevésbé bonyolulttá teheti a tesztelést és a fejlesztést. Ennek oka az, hogy számos, már létező és tökéletesen alkalmas felhőkörnyezet már készen áll, és azonnal használható. Rengeteg vállalat használja a felhőt katasztrófa utáni helyreállítási igényeinek megoldásaként. A szerverek folyamatos biztonsági mentése a felhőben azt jelenti, hogy többé nem kell külön, redundáns saját DR-helyszínért fizetnie. A helyreállítás nemcsak sokkal olcsóbb, de sokkal gyorsabb is, így vállalkozása pillanatok alatt újra online lesz.

Milyen webtárhelyre van szükségem? Egy teljesen új weboldal létrehozásánál jellemzően – kezdésnek – bőven elegendő a legkisebb csomagunk. Erről természetesen bármikor tovább lehet lépni, bővíteni akármelyik megoldásunk irányába, ha kinőtted a kezdő megoldást. Dedikált cPanel: Felhő alapú, dedikált cPanel megoldás, NVMe tárolóval és DDOS védelemmel valamint üzemeltetéssel. Nem kell senkivel osztozni az erőforrásokon! Fedezze fel további részletek ezen a webhelyen WordPress tárhely. Tapasztalt ügyfélszolgálat: Több mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött a webhosting iparban, mindig rendelkezésedre állunk.

De mennyire népszerűek ezek az új gTLD-k, és hogyan használják őket? E kérdések megválaszolásához először azokat nézzük meg, amelyeknek a legtöbb domainje van regisztrálva az adott zónafájlokban. Az első, második és harmadik helyen a .xyz (4 millió), a .online (2 millió) és a .top (kicsit kevesebb mint 2 millió) áll. Ha azonban csak a zónafájlban felsorolt domainek számát nézzük, nem derül ki, hogy a domain valóban egy aktív weboldalhoz kapcsolódik-e. Ha megnézzük, hogy a domainek hány százaléka kapcsolódik aktív weboldalhoz, azt látjuk, hogy a legnagyobb új gTLD-k közül a .online, a .tech és a .store a legmagasabb: a domainek 41%-a, 40%-a, illetve 37%-a vezet aktív weboldalra.

A kulcsszó alapú domainek segítenek az embereknek társítani Önt az Ön által értékesített termékekkel vagy szolgáltatásokkal és/vagy azzal a helyszínnel, ahol vállalkozása működik. A Cambridgecleaners.com hasznos lenne bárkinek Cambridge-ben, aki takarítót keres, mert a név mindent elmond. Lehetséges probléma lehet azonban, ha a jövőben cége diverzifikálódik vagy specializálódik és a domainnévben szereplő kulcsszavak nem pontosan jelzik, hogy mivel foglalkozik.

Ez a hívás-válasz rendszer az alapja mindannak, amit az interneten csinálunk. Bár a fent leírtaknál bonyolultabbá válik, ez az alapokat lefedi. Természetesen ott van még az a kérdés, hogy hogyan tartjuk biztonságban ezt a sok kommunikációt. Ez az a pont, ahol belefutunk a HTTP-vel kapcsolatos problémába: a HTTP semmilyen módon nem titkosítja vagy védi az információkat. Ez pusztán kérés és fogadás, nincs olyan lépés, ahol a biztonságot hozzáadnánk. Bárki, aki képes az üzenetek lehallgatására, láthatja, hogy mit küldenek, ami olyan dolgokat is tartalmaz, mint a hitelkártyaszámok vagy számlainformációk. Bizonyos szempontból ez olyan, mint amikor a szomszéddal beszélgetsz a kerítésen keresztül, amely elválasztja a telkeket: mindenki a saját zónájában van, de ha valaki elég közel áll, minden szavadat hallhatja. Fedezze fel extra információ a webhelyen https://www.awh.hu/.