Categories
Technology

Email tárhely webszolgáltatások

cPanel tárhely 2023? A felhőalapú számítástechnika gyorsabbá, olcsóbbá és kevésbé bonyolulttá teheti a tesztelést és a fejlesztést. Ennek oka az, hogy számos, már létező és tökéletesen alkalmas felhőkörnyezet már készen áll, és azonnal használható. Rengeteg vállalat használja a felhőt katasztrófa utáni helyreállítási igényeinek megoldásaként. A szerverek folyamatos biztonsági mentése a felhőben azt jelenti, hogy többé nem kell külön, redundáns saját DR-helyszínért fizetnie. A helyreállítás nemcsak sokkal olcsóbb, de sokkal gyorsabb is, így vállalkozása pillanatok alatt újra online lesz.

Hogyan kezdjek hozzá? Új webtárhelyed weboldalunkon keresztül tudod megrendelni. cPanel tárhelyhez mindenképp szükséges legalább egy domain név megadása, ami lehet már meglévő domain, de akár rögtön tudsz újat is regisztrálni. WordPress tárhely: Indítsd el új WordPress alapú weboldalad, webshopod vagy blogodat pár kattintással! Előre telepített WordPress, WordPress Toolkit Deluxe kezelő eszközzel. Találjon extra információ a webhelyen domain regisztráció. Automatizáció: Mottónk az automatizálás. Önkiszolgáló Ügyfélportálunkon a felmerűlő feladatok nagy részét könnyedén elvégezheted.

De mennyire népszerűek ezek az új gTLD-k, és hogyan használják őket? E kérdések megválaszolásához először azokat nézzük meg, amelyeknek a legtöbb domainje van regisztrálva az adott zónafájlokban. Az első, második és harmadik helyen a .xyz (4 millió), a .online (2 millió) és a .top (kicsit kevesebb mint 2 millió) áll. Ha azonban csak a zónafájlban felsorolt domainek számát nézzük, nem derül ki, hogy a domain valóban egy aktív weboldalhoz kapcsolódik-e. Ha megnézzük, hogy a domainek hány százaléka kapcsolódik aktív weboldalhoz, azt látjuk, hogy a legnagyobb új gTLD-k közül a .online, a .tech és a .store a legmagasabb: a domainek 41%-a, 40%-a, illetve 37%-a vezet aktív weboldalra.

Sok vita folyik arról, hogy a domain névnek kulcsszavakat, pl. spécitisztitószer.hu, vagy márkaneveket, pl. azéncégem.hu, kell-e tartalmaznia. A valóságban nincs helyes vagy helytelen választás, azonban a választásnak az Ön által választott piac és az Ön vállalkozásának hosszú távú céljai alapján kell eldöntenie, hogy melyikre esik. Egy márkanév egyedi és ha vállalkozása már megalapozott, olyan státusszal rendelkezhet, amely az Ön hírneve miatt vonzza az ügyfeleket. Ha olyan piacon van, ahol a márka fontos, akkor ez a lehetőség lehet a legjobb az Ön számára.

A módszer általában a HTTP által kért művelet, tehát az információ lekérése vagy szolgáltatása (a “GET”, illetve a “POST” parancsok, bár rengeteg más is létezik). A HTML-kérelem fejléceit kicsit nehezebb elmagyarázni, de gondoljunk rájuk úgy, mint borítékokra: mindegyik tartalmazza a címét, ahová az üzenet érkezik, a feladó címét, valamint egy csomó egyéb információt, például a postaláda típusát (böngésző), valamint a titkosításra vonatkozó információkat. A HTML test “tölti” fel a borítékot olyan információkkal, mint a bejelentkezési adatok, vagy bármi más, amit a szervernek tudnia kell az oldal megjelenítéséhez; néha üres, és elég a boríték, a kérés fejléc. Nézze meg további információ a webhelyen awh.hu.